Noul program pentru Sucursala Bancassurance Ungheni: Disponibilitate pentru Clienți

Acasă / Noutati

Dragi clienți Bancassurance Ungheni,

Suntem încântați să vă aducem o veste importantă și benefică pentru dumneavoastră. Începând cu data de 21 august 2023, vom introduce o nouă programare în cadrul sucursalei noastre, cu scopul de a vă oferi servicii mai eficiente și adaptate nevoilor și programului dumneavoastră. 

Noul nostru program de lucru va fi următorul:

- Miercuri - Duminică: 09:00 - 18:00

- Luni și Marți: Zile libere

Această schimbare a fost făcută cu gândul la dumneavoastră, pentru a vă oferi oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de calitate superioară în intervalul orar care vi se potrivește cel mai bine. În cadrul sucursalei noastre Bancassurance Ungheni, suntem dedicați să vă asigurăm accesul la o gamă largă de servicii financiare, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Printre serviciile noastre de care le puteți beneficia în cadrul noii programări, se numără:

1. Schimb Valutar: Oferim servicii de schimb valutar la cele mai competitive rate, pentru ca dumneavoastră să vă gestionați finanțele într-un mod convenabil și avantajos.

2. Transferuri Bănești: Cu o gamă variată de opțiuni de transfer, vă ajutăm să gestionați transferurile bănești într-un mod sigur și rapid, oriunde în lume.

3. Plăți Comunale: Înțelegem importanța plăților comunale regulate. De aceea, vă oferim servicii rapide și ușor de utilizat pentru plata facturilor dumneavoastră.

4. Asigurări: Suntem partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul asigurărilor. Oferim consultanță specializată și planuri personalizate pentru a vă proteja bunurile și viitorul financiar.

Vă asigurăm că această schimbare în programul nostru de lucru va contribui la îmbunătățirea experienței dumneavoastră în cadrul sucursalei Bancassurance Ungheni. Echipa noastră dedicată rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi suportul necesar în toate serviciile pe care le oferim.

În cazul în care aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați telefonic sau să ne vizitați în intervalul orar menționat mai sus. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele financiare într-un mod convenabil și eficient.

Vă mulțumim că ați ales să fiți parte din comunitatea noastră Bancassurance Ungheni. Așteptăm cu nerăbdare să vă servim în noile noastre zile de program!

 

Cu respect,

Echipa Bancassurance Ungheni

#

Partenerii noștri