Credit Invest

Acasă / Tipuri de credite / Credit Invest

Înțelegem nevoile afacerilor mici din Moldova și oferim finanțare în timp oportun, fără birocrație și la condiții avantajoase. Ne dorim să devenim un partener de încredere pentru afacerea dvs. și să atingeți noi succese împreună cu noi.

Oricare ar fi necesitatea unei investiții, implementarea unor idei inovative, procurarea unui echipament ori sau mijloace de , îngrășăminte, semințe ori tehnică modernă – suntem aici să vă susținem afacerea. 

Experții noștri vă susțin în alegerea finanțării corecte și vă propun un plan de rambursare a creditului ajustat la specificul afacerii. Luarea unui credit este o răspundere nu doar pentru client, ci și pentru noi ca și partener, astfel vă oferim împrumut doar atunci când suntem siguri că afacerea generează venituri stabile și sigure, fiind în stare să ramburseze creditul la timp și fără probleme.

Prin solicitarea unui credit la compania Bancassurance pe lîngă finanțare primiți si o analiză detaliată a afacerii dv-stră cu evidențierea punctelor unde mai aveți de lucru, dar si a oportunitatilor pe care le aveti.

Partenerii noștri