Comunicat de Presă: Tombola BANCASSURANCE - Câștigă 200 de euro în bilete cadou la Margulan Seisembayev

Acasă / Noutati

Dragi clienți Bancassurance,

 

Suntem încântați să vă anunțăm că a venit momentul să vă recompensăm pentru încrederea și loialitatea dumneavoastră! Bancassurance vă invită să participați la Tombola BANCASSURANCE, unde aveți șansa de a câștiga 200 de euro în bilete cadou la Margulan Seisembayev!

 

Cum puteți participa:

- Pentru a intra în tombolă, tot ce trebuie să faceți este să lăsați datele de contact la unul dintre consilierii noștri Bancassurance și să efectuați o operațiune în valoare de minim 500 de lei sau să furnizați datele bonului fiscal al tranzacțiilor.

 

Cum funcționează tombola:

- Tombola Bancassurance se desfășoară în perioada 2 octombrie - 19 octombrie.

- Vor fi extrase două premii constând în bilete cadou la Margulan Seisembayev în valoare de 200 de euro fiecare.

- Tragerea la sorți va avea loc în mod transparent și echitabil pe data de 19 octombrie, la ora 11:00, la filiala Bancassurance Testemițanu. Tragerea va fi înregistrată video pentru a asigura transparența procesului.

 

Câștigătorii:

- Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul Bancassurance și vor fi contactați telefonic în ziua tragerii la sorți. Fiecare câștigător are dreptul la un singur premiu.

 

Cum puteți afla mai multe:

- Pentru mai multe informații despre Tombola Bancassurance și pentru a citi regulamentul complet, vă invităm să vizitați pagina dedicată a evenimentului pe site-ul Bancassurance.

 

Vă mulțumim pentru că sunteți clienții noștri și vă dorim mult succes în tombolă! Ne bucurăm să avem oportunitatea de a vă răsplăti pentru fidelitatea dumneavoastră.

 

Cu stimă,

Echipa Bancassurance

#

Partenerii noștri